Derneğimiz Yeni Yerine Taşındı

Derneğimizin yeni yerini kamuoyuna ve camiamıza tanıtmak amacıyla tertip edilen programımız 5 Şubat Pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Aynı zamanda eski ve yeni başkanlarımızın devir-teslim töreninin de yapıldığı programda derneğimizin bundan sonra yapacağı çalışmalara katılmaları için misafirlerimize çağrıda bulunuldu. Derneğimizin çalışmalarının şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.

Programda Onursal Başkanımız Halis DİN`e hediye ve plaket takdim edildi. Bu vesileyle derneğimizin kurucu başkanı da olan Halis DİN`e ayrıca bir kez daha teşekkür ediyoruz.

05.02.2017 Pazar günü gerçekleştirdiğimiz yeni yerimizin açılış programımızın sunuculuğunu yine camiamızın emektar sunucu ve sanatçısı İshak AKBAY yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Çerkes Dernekleri Federasyonu Başkanı Nusret BAŞ ve yönetimine, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hamide MERCAN`a, Bayrampaşa Ak Parti İlçe Başkanı Sefer ÇERKES`e, Çoğulcu Demokrasi Partisi Başkanı Kenan KAPLAN ve yönetimine, Adige Xase Başkanı ve yönetimine, Cihadiyeliler Dernek Başkanı ve yönetimine, Çerkes Kültür Evi Başkanı ve yönetimine, Erbaa İverönü Köyü Çerkes Derneği Başkanı ve yönetimine, Kafkas Vakfı Başkanı ve yönetimine, Oset Alan Vakfı Başkanı ve yönetimine, NartAjans Müzik ve Video Nuri Tandoğdu ve katılan, katılamayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

İstanbul Çerkes Derneği Yönetim Kurulu